marți, 10 iunie 2008

Doleanta

Arzar-ar toti dracii... firi-a dracu’... de ce incendiile au loc noaptea... de ce? Datorita intunericului? Puii mei... cand locuiesti langa Brigada de Pompieri a Capitalei iti cam vine sa arunci cu blesteme in capul nepastuitului care are valvataia in casa.
Araza-ar toti dracii...
Evident, cand se intampla ceva important (lucrurile importante se intampla noaptea), baietii astia tin sa-i anunte pe toti din cartier. De exemplu, azi dimineata, la ora 4... s-a petrecut neintamplata... Au pornit 4 autospeciale de pompieri cu sirenele la maxim, o masina pentru deschiderea traseului si o autospeciala pentru descarcerare... De unde stiu? Pai... baietii astia, desi au vreo 7 minute sa ajunga la interventie, vreo 4-5 le petrec in curtea unitatii, vreo doua pe drumul dintre curte si poarta, vreo 5 prin intersectia din zona si inca vreo 10 cautand adresa... acum vreo doua luni au ajuns in fata blocului, pregatiti sa-l stinga... Atunci am vazut cam care este toata coloana care o ia din loc in fiecare dimineata... evident, blocul meu nu ardea, motiv pentru care s-au pornit din nou, cu sirenele la maxim, in cautarea dusmanului de moarte...
In fine, banuiesc ca nu percepeti motivul nemultumirii mele... totusi, tin pe aceasta cale, evident, ca sa-mi salvez somnul, sa fac un apel... “Dobitocilor, mai dati-va foc la casa si ziua!”.

Niciun comentariu: