joi, 15 ianuarie 2009

Aventuri la "plaja"

Se facea ca era o sambata seara de ianuarie. Seara de mult trecuta, era de fapt o dimineata cranceana. Fro doua in the morning, iar eu si un amic ne intoarceam abatuti din Twice. Twice in momentul de fata este un loc de intalnire al celor care au o valoare maxima a IQ-ului nu foarte mare. De fapt, cam asta e regula.... vrei Twice, trebuie sa fii genul de metrosexual nerealizat, care face combinatii cu telefoane mobile ca sa-si cumpere un tester mai de doamne ajuta sau o pitzipoanca neimplinta careia ii miroase parul a chiftele.
In fine, plecam abatuti... eu mai tare, el mai tare. Pana acasa ne-am abatut de tot.
„-Mergem la Solar?”, ma intreba amicul.
„-Bre, stii ca nu-mi place! Ma enervez rau acolo!”.
„-Hai frate, ca tu nu te bagi! Iti dau un Pepsi!”.
„-Bine, Franz, dar vezi ca eu nu stau decat juma de ora!”.
„-Ok, nici eu nu am de gand sa stau mai mult!”.

Ca sa intelegeti mai bine, in limbaj „de cartier” SOLAR inseamna CASINO, adica locul unde intri sa te „parlesti” sau sa te „arzi”... depinde ce intentii ai.

In fine, ajungem sus, se monteaza „amicul” la aparat, incepe sa decarteze... si tac pac... nimic. Asa trece primul milion, al doilea, al treilea... iar aparatul nu da nici un semn ca l-ar simpatiza.

„-Bai, sa moara ma-sa, nici o SPECIALA! Nimic!”.
„-O fi din vina mea, poate-ti aduc ghinion. Nu vezi, am stat langa tine si nu ti-a dat nimic!”, zic eu ca sa ma scot si s-o tai acasa mai repede.

SPECIALA reprezinta o serie de jocuri gratuite unde poti sa castigi fara sa pierzi si unde poti sa te „ridici” si sa reintri in joc.

Mai trec cateva milioane (fro 7) si jocul nu da nici un semn de imbunare... adica nici o SPECIALA.
„-Auzi, eu o tai, nu mai stau!” ii spun cu gandul de-a pleca.
„-Ok!” zice si el, parca convins ca-i aduc ghinion.

Plec, ajung pe scari, dau sa cobor si in momentul ala se intampla! Aud un racnet venind dinspre apartul amicului.
„-Baaaaaaah, vino, mi-a dat asta speciala!!” urla gagiul satisfacut.
Ma intorc grabit. El ma asteapta sa fiu de fata in momentul in care da drumul la joc. Ma postez in aceeasi pozitie ca si inainte de a fi plecat. Jocul porneste. Amandoi privim concetrati spre ecranul aparatului. Amicul se joaca la COMPOT... adica jocul ala cu fructe care se dau peste cap. Tensiunea atinge paroxismul. Sunt 15 jocuri free. 5... 7... 10... 12... 15... trec toate. Ne uitam unul la celalalt. El uimit, eu abtinandu-ma cu greu sa nu rad.
„-Si de ce te-ai intors?”....

Niciun comentariu: