joi, 21 august 2008

Ce poti sa faci cand n-ai nimic de facut? Maestre Castravete… muzica!!

Cand cainele nu are ce face, se linge la…
Cand n-ai nimic de facut ai timp sa dezvolti teorii. Nu sunt cele mai destepte chestii, dar macar iti formezi o parere in legatura cu ceva, iar apoi poti sa te contrazici si mergi pana in panzele albe… desi spui numai tampenii… Cel putin asa sunt eu.
Se spune ca exista un motiv intemeiat pentru care munitia de razboi si cartusele de vanatoare sunt atat de diferite. Mai bine zis, cartusele de vanatoare sunt proiectate astfel incat in momentul in care sunt trase, sa imprastie alicele pe care le contin, crescand posibilitatea de “ucidere” fara a se mai chinui a animalului sau a victimei, in timp ce munitia de razboi, glontul clasic, area aceea forma compacta si ascutita nu pentru a ucide neaparat, ci pentru a elimina tinte, adica pentru a scoate din joc un adversar. Acum imi dau seama de umanitatea fabricantului de arme. Parca vad, angajati de la PR, de la o mare firma producatoare de arme, plimbandu-se, in timpul unui razboi prin spitale, si intrebandu-i pe cei raniti “Ce parere aveti de produsul nostru?”.

5 comentarii:

dan spunea...

daca fima producatoare de munitie e certificata iso 9001 ar trebui sa roage atat victima cat si agresorul sa completeze niste forumlare de feedback pe care sa le inregistreze intr-un sistem de documente. customer satisfaction rulz :P

dan spunea...

bai...multumita faptului ca nu mai ai YM, te intreb acilea: vedem miercuri meciul?

Mizeria Inumana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mizeria Inumana spunea...

Asta vrei tu cu adevarat?
Esti sigur?

dan spunea...

cum zicea einstein, totul e irelevant (totusi simt ca imi scapa ceva)